چرا پیاز خشک آری و پیاز خام نه؟!

یکی از دلایلی که اکثر افراد آشپزی را دوست ندارند وقتگیر بودن آن است. اگر بدانیم که یک غذا در کمتر از 30 دقیقه آماده میشود پس دیگر دلیلی برای تنبلی و بیحوصلگی نیست. پیاز سبزیگرد بودار که حتی با کندن و جدا کردن لایه و پوست اولیه آن اشک را بر صورتمان جاری میکند، محکم ترین سد برای رفتن به سمت آشپزی و غذا پختن است. پیاز خشک یک راهحل مفید دوستداشتنی بدون بو، بدون دردسر، سریع و کاملا بهداشتی است که تمام سختی ها را به آسانی تبدیل کرده است.

چرا پیاز خام نه؟
پیاز خام فواید بسیار زیادی دارد و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است اما به دلیل رطوبتی که دارد آلودگی محیط را سریع جذب میکند. جاری شدن سیل اشکها، پر شدن فضا از بوی تند پیاز، بو گرفتن لباس و دستها در حین پاک کردن دلایل بسیار ساده و بدیهی است که باید پیاز خام را به دست فراموشی سپرد.
- جذب آلودگی سریع
- بو گرفتن دست و لباس
- پر شدن فضا از عطر تندی پیاز
- جاری شدن اشک بر صورت

چرا پیاز خشک آری؟
برش دادن لایههای پیاز در شرایط مناسب، خشک کردن در دما و مدت زمان مشخص در دستگاه خاص باعث میشود تا تمام آلودگیهایی که در پیاز خام جذب میشود از بین رفته و پیازی بدون آلودگی در غذا استفاده شود.
دیگر نیازی نیست تا برای یک خوراک ساده زمان زیادی صرف کنید تا پیاز را پاک کنید، بشویید و خرد کنید. تمام مراحل که به شدت زمانبر و سخت است به راحتی حذف شده و باز کردن درب کابینت میتوانید به مقدار دلخواه پودر پیاز یا با باز کردن درب یخچال به مقدار کافی از اسلایس پیاز در غذا استفاده کنید.
- وقت گیر نیست
- آلودگی ندارد
- تنوع بالا استفاده
- حذف بو از محیط خانه
- حذف بو از لباس و دست
- کاهش میزان مصرف روغن
- غذای سالم تر با چربی کمتر
- بدون اشک و سوزش چشم

ثبت سفارش پودر پیاز و اسلایس پیاز از طریق دو لینک زیر:
چند نمونه غذا با پودر پیاز
- کتلت
- کوکو
- کباب تابهای
- یتیمچه
چند نمونه غذا با اسلایس پیاز
- تزیین آش
- انواع خورشت مثل قیمه و قرمه
- انواع خوراک مانند جغوربغول




پودر پیاز واقعا کاربردی هست
من ازتون پودر پیاز گرفتم تو کتلت استفاده کردم جای پیاز واقعا خوب شده بود.
نوش جان