ادویه لوبیا پلو چیست؟

ادویه لوبیا پلو چیست؟
راز خوشمزه شدن هر غذا به غیر از این که یک آشپز باحوصله نیاز دارد، حضور ادویه ها کنار یکدیگر است. اینکه شما از چه ادویه هایی استفاده کنید شرط اصلی و راز خوشمزگی یک غذاست. لوبیا پلو به نظر ساده می آید اما پیچیدگی خاص خودش را دارد.
ترکیبات ادویه لوبیا پلو
- زردچوبه
- دارچین
- زیره سیاه یا سبز
- زنجبیل
- جوز هندی
- میخک
- هل
- فلفل سیاه یا قرمز
به جای استفاده از ادویه های گفته شده می توانید از ادویه لوبیا پلو ترکیبی آماده عطاری مطاری استفاده کنید.

وقتی گوشت را با پیاز تفت دادید و لحظه اضافه کردن ادویه ها رسید ترفندی که در ادامه گفته شده را اجرایی کنید. ابتدا زردچوبه و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
پودر دارچین، زیره سابیده شده، جوزهندی رنده شده، میخک آسیاب شده و دانه های داخلی هل را با هم مخلوط کرده و بکوبید و بعد از چند ثانیه پس از اضافه کردن زردچوبه و زنجبیل به مواد اضافه کنید.
حرارت گاز باید متوسط باشد تا عطر ادویه ها خارج شده و به خورد گوشت برود. اگر آشپزی تجربه دارید و از میزان مورد نیاز هر ادویه باخبر هستید که این ترکیب معجزه میکند .اگر اطلاعی ندارید بهتر است ادویه پلویی عطاری مطاری استفاده کنید.
نصف قاشق چای خوری برای لوبیا پلو دونفره کافیست، اگر از ادویه پلویی استفاده می کنید دیگر نیازی به پودر زنجبیل و پاشیدن آن به صورت جداگانه نیست.




من به این ترکیب یکم پودر لیموعمانی هم اضافه میکنم، یکم رگ ترشی میده غذا ما دوست داریم
جالبه! پیشنهاد خیلی خوبیه. مرسی از اشتراک تجربتون با ما